Clinica Privata Drobeta Turnu Severin

Clinica Medicala Drobeta

Clinica Privata Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Drobeta Turnu Severin: Clinica Medicala Drobeta.

Constienti ca sanatatea nu este totul, dar totul fara sanatate nu inseamna nimic, noi avem o viziune sanogena asupra existentei umane si promovam o cultura pentru sanatate. Oferim oricarei persoane, indiferent de varsta si ocupatie, examene clinice generale si de specialitate, investigatii de laborator generale si specifice in scopul prevenirii afectiunilor, promovarii sanatatii, stabilirii diagnosticului etiologic, stabilirii atitudinii terapeutice adecvate

Scopul serviciilor noastre este rezolvarea problemelor medicale ale pacientului, oferirea unui maximum de confort pacientului pentru imbunatatirea calitatii vietii prin stabilirea cu acuratete a diagnosticului precoce si a unui tratament cat mai specific.

Servicii


a.Se asigura consultatiile medicale si se prescrie tratamentul, in mod gratuit pacientilor cu cancer si afectiuni hematologice. In cadrul unitatii exista 25 de paturi cu regim de internare de zi repartizate in saloane cu 2 paturi si 3 paturi,farmacie cu circuit inchis, laborator analize medicale, precum si unitate de transfuzie sanguina. Aceste facilitati permit pacientilor cu cancer efectuarea tratamentului citostatic, simptomatic si de sustinere perfuzabil sau injectabil in conditii conditii igienico sanitare foarte bune si intr-un climat prietenoas.

b.-Laboratorul de analize medicale  efectueaza gratuit analizele uzuale necesare anterior efectuarii tratamentului citostatic: hemograma, uree, creatinina, glicemie, GOT, GPT, examen sumar urina.


În cadrul laboratorului se efectueaza :
- teste utile in diagnosticul sindromului anemic: sideremie, feritina serica, transferina, capacitatea totala de legare a fierului, Vit. B12, punctie osteomedulara, electroforeza de hemoglobina.
- teste utile in elucidarea unei coagulopatii si in monitorizarea tratamentului anticoagulant : TP, APTT, Fibrinogen, TT, INR, DDimeri.
- teste utile in stabilirea diagnosticului de cancer si in monitorizarea pacientilor cu cancer: punctii tumorale, punctie ganglionara, punctie pleurala, punctie pericardica, punctie osoasa, biopsie osoasa urmate de examen citologic, markeri tumorali(
CA125, ACE, CA 15-3, AFP, CA 19-9, PSA, S 100 MB, SCC, NSE, beta hCG, Thiroglobulina).

c.- Ingrijiri la domiciliu. Ne ocupam cu tratamentul pacientilor cu cancer la domiciliu. Aceasta facilitate permite efectuarea la domiciliu a tratamentului citostatic, simptomatic si de sustinere, gratuit, la toti pacientii cu cancer asigurati, care sunt in imposibuilitate de deplasare , mobilizare si care necesita un astfel de tratament.