Clinica Privata Bucuresti-Sector 6

ROmGerMed

Clinica Privata Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Bucuresti-Sector 6: ROmGerMed.

Clinica Lotus Medica ofera pacientilor sai consultatii de specialitate in cabinetele spatioase si primitoare situate pe doua nivele(blocul INTEC).
Echipa de medici si asistenti este dedicata imbunatatirii starii de sanatate a pacientilor care beneficiaza de serviciile centrului medical.
De la infiintarea sa in anul 1999 si pana in prezent, Grupul Medical Romgermed a continuat sa se dezvolte, devenind unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul medical.
In cei 15 ani de existenta, Grupul Medical Romgermed a furnizat in ambulatoriul de specialitate, servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate, precum consultatii si investigatii clinice, analize de laborator, medicina muncii, medicina de familie.

Serviciile prezentate pot fi efectuate si in regim decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Grupul Medical Romgermed fiind lider pe acest segment.
Datorita serviciilor medicale integrate pe care le furnizam, incurajam relatiile pe termen lung cu pacientii prin oferirea unor planuri personalizate pentru tratament si monitorizare a starii de sanatate, in prezent deservind peste 150.000 pacienti pe an.
Ca urmare a procesului continuu de investitii majore in aparatura de ultima generatie, a eforturilor pentru acoperirea tuturor cerintelor RENAR pentru intreaga gama de analize medicale, Laboratoarele Romgermed efectueaza o gama de peste 800 de tipuri analize.
De asemenea, sistemul performant de informatizare si logistica implementat, permite colectarea rapida a probelor si furnizarea prompta a rezultatelor catre pacienti.
Dispunem de o echipa medicala de top, tanara si motivata, ce isi dedica fiecare zi pacientilor, cu profesionalism si atentie.

Servicii

Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas a fost inaugurata in anul 2012, oferind o gama variata de servicii medicale in regim ambulatoriu, intr-un ambient placut si confortabil, la cele mai inalte standarde: Consultatii si investigatii cliniceAnalize medicale de laboratorAvize medicale pentru fise autoMedicina munciiMedicina de familie. Aceste servicii pot fi efectuate si in regim decontat de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Echipamentele medicale de ultima generatie, echipa de specialisti cu inalta calificare cat si grija deosebita pe care o aratam fiecarui pacient, situeaza Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas printre principalele institutii medicale de acest tip din Bucuresti.

Galerie foto