Clinica Privata Bucuresti-Sector 5

Clinica Hipocrat

Clinica Privata Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Bucuresti-Sector 5: Clinica Hipocrat.

 Spitalul HIPOCRAT a luat fiinta din dorinta de a aduce mai aproape de pacient serviciile medicale de calitate oferite in cadrul centrelor noastre. In cadrul spitalului noi punem accent pe: echipamente, dotari  dar mai ales pe echipa de medici selectata dupa criteriul experientei medicale.

Blocul operator are in componenta o sala de operatii dotata cu aparatura de anestezie si chirurgie ultraperformanta , laparoscopie, endoscopie, sistem modern de urmarire si tratament postoperator.

- linie de laparoscopie full HD Aesculap
- linie de endoscopie HD Olympus
- aparat de anestezie Fabius Plus Draeger
- lampi scialitice cu LED Polaris 700, cu satelit
- aparat de electrocauterizare ERBE cu plasma de argon
- instrumentar chirurgical Aesculap
- presurizare cu filtre Hepa

  Prin intermediul spitalului HIPOCRAT oferim asistenta in tratarea afectiunilor ce necesita supraveghere medicala specializata postinterventie, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de siguranta si confortul unui act medical realizat cu profesionalism si daruire.

 

 Spitalul HIPOCRAT are in alcatuire saloane modern echipate,cu grup sanitar propriu, dar si  rezerve  cu un pat prevazute cu grup sanitar propriu , tv, frigider, aer conditionat, pacientii beneficiind de supraveghere medicala continua.Toate paturile sunt din ultima generatie  de paturi ergonomice si multifunctionale care asigura un confort optim.

Servicii

Clinica Medicala HIPOCRAT, infiintata in 1996, a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private de tip ambulator, spital si laborator si ofera servicii de inalta calitate pacientilor din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Prahova. 

                Avand in cadrul centrelor sale echipe de medici profesionisti , aparatura medicala de ultima generatie, si dotari  in conformitate cu ultimele standarde nationale si internationale, am dezvoltat in permanenta dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari medicale. 

                Obiectivul nostru este ingrijirea sanatatii dumneavoastra si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite. Satisfactia pacientilor este prioritara pentru noi.

Galerie foto