Clinica Privata Bucuresti-Sector 4

Centrul Medical al Fundatiei Sfantul Spiridon Vechi

Clinica Privata Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Bucuresti-Sector 4: Centrul Medical al Fundatiei Sfantul Spiridon Vechi.

Situat pe Strada Piata Natiunilor Unite, nr. 5-7, sector 4, Bucuresti, Centrul Medical al Fundatiei Sfantul Spiridon Vechi, parte a asezamantului Bisericii ”Sfantul Spiridon Vechi” ofera servicii integrate de asistenta medicala, sociala si spirituala in scopul cresterii calitatii vietii pacientilor.

Centrul medical functioneaza intr-o cladire noua, cu dotari medicale moderne, pacientilor cu adresabilitate catre multiple specialitati medicale: medicina de familie, cardiologie, medicina interna, endocrinologie, diabet, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, ORL, psihiatrie, recuperare medicala, dermatologie, ortopedie, alergologie si pediatrie.

Asezamantul medical isi propune sa fie locul in care pacientii sa poata gasi atat cele mai bune solutii medicale, cat si intelegere, empatie si respect.

In cadrul clinicii, isi desfasoara activitatea medici cu competente in: ecocardiografie, ecografie generala, ecografie tiroidiana, ecografii mamare si transvaginale.

Consultatiile si serviciile medicale in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (cardiologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, endocrinologie, medicina interna-ecografie generala, obstetrica – ginecologie, oftalmologie, ORL, psihiatrie, recuperare medicala, dermatologie) sunt oferite GRATUIT cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Pentru urmatoarele specialitati furnizam servicii medicale doar in regim privat la preturi foarte avantajoase:

    1. Ortopedie si traumatologie

    2. Alergologie

    3. Pediatrie

Misiunea noastra este de a intampina pacientii cu solutii eficiente, avand langa noi cei mai buni medici specialisti si tehnologie medicala de ultima generatie intr-un spatiu prietenos si modern. Toti medicii nostri sunt pasionati si dedicati actului medical, multi dintre ei fiind implicati in programe de cercetare in spitalele in care activeaza.

Cu ambitia si motivatia ca ceea ce facem aici este un prim pas pentru ca pacientul din Romania sa fie tratat corespunzator, atat medical cat si personal, depunem toate eforturile ca serviciile medicale oferite sa fie la cele mai inalte standarde.

Servicii

Centrul medical Sfantul Spiridon Vechi acorda servicii medicale de asistenta primara si de specialitate pentru urmatoarele specialitati medicale:

Cardiologie

Medicina interna

Endocrinologie

Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice

O.R.L.

Oftalmologie

Obstetrica - ginecologie

Recuperare medicala

Psihiatrie

Medicina de familie

Dermatologie

Ortopedie si traumatologie

Alergologie

Pediatrie