Clinica Privata Bucuresti-Sector 1

Wellborn

Clinica Privata Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Bucuresti-Sector 1: Wellborn.

Wellborn este primul spital din Romania dedicat in exclusivitate fertilitatii si medicinei materno-fetale si singurul One Stop Clinic de profil din tara. Pe langa cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piata si expertiza echipei medicale de elita, pacientii nostri beneficiaza de un tratament personalizat si o atmosfera calda pe toata durata tratamentului.

La Wellborn, bunastarea pacientilor nostri este cel mai important lucru. Spitalul functioneaza 24/7, punand la dispozitia dumneavoastra, in orice moment al zilei, o echipa de medici complexa multidisciplinara, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umana Asistata si Medicina Materno-fetala, precum si prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine in ajutorul pacientilor cu cele mai avansate metode de Reproducere Umana Asistata, inclusiv Fertilizare in Vitro.

Spitalul Wellborn este deschis de catre Clinica de Medicina Materno-Fetala Promed System, recunoscuta pentru experienta bogata pe piata serviciilor medicale si mii de proceduri medicale, ce au readus zambetul pe fetele pacientelor.

Servicii

Ingrijire individualizata pentru fiecare pacient
Problemele de fertilitate cer adesea investigatii complexe si tratamente dintre cele mai diverse. Fiecare cuplu este diferit, iar noi credem cu tarie ca tratamentul individualizat este calea cea mai sigura catre reusita.

Nu operam cu scheme fixe/standard de tratament, ci cu scheme si protocoale individualizate, folosindu-ne expertiza pentru a stabili, impreuna cu pacientii nostri, pasii de urmat.
O comisie de infertilitate formata din medici ginecologi, ecografisti si embriologi colaboreaza pentru discutarea solutiilor optime si pentru a oferi cele mai bune informatii cuplurilor in legatura cu toate aspectele medicale ale metodelor de Reproducere Umana Asistata indicate (avantaje, dezavantaje, riscuri sau sanse de reusita).

Cele mai avansate tratamente din domeniu
Sosirea pe lume a unui nou membru al familiei este mai aproape decat credeti. Cu ajutorul unui set complex de tratamente si al unei game complete de tehnici de Reproducere Umana Asistata, visul de a deveni parinti este pe cale sa se implineasca.

 

Galerie foto