Clinica Privata Zalau

Q Clinic

Clinica Privata Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Zalau: Q Clinic.

Q Clinic este o clinica cu servicii medicale integrate pentru piele - specializata in diagnosticul si terapiile patologiei pielii si care ofera consult si terapii de specialitate in medicina estetica si anti-aging. Clinica are specialisti in domeniul chirurgiei estetice, plastice si reconstructive, dermatologiei, dermatocosmetologiei, flebologiei (tratamentul patologiei venoase), terapiile anti-aging.

Q Clinic cu o suprafata de aproximativ 1000 mp pe 4 nivele - cu doua sali de operatii, servicii de terapie intensiva precum si locuri de internare a pacientilor, integreaza servicii de chirurgie majora - chirurgie estetica, chirurgie plastica si reparatorie, chirurgie generala minim -invaziva, chirurgie cranio-faciala precum chirurgie vasculara (venoasa, chirurgie oftalmologica.

Dotata cu o tehnologie de exceptie pentru tratamentele pielii Q Clinic reuseste sa aduca intr-un singur loc aproape toate tehnologiile moderne din medicina estetica si terapii ale pielii (radiofrecventa - mono, bipolara,infrarosu, tehnologii laser si ipl etc.) din zona de medicina estetica.

Domeniul de excelenta al clinicii sunt terapiile laser, prin cele doua platforme laser Palomar StarLux500 si Sciton Joule din dotare. Astfel, se acopera toata gama de terapii laser ale pielii existente la ora actuala pe plan mondial (tratamentul cicatricilor, vergeturilor, leziuni vasculare, leziuni pigmenare, reintinerire, epilari definitive etc). Din anul 2007 cand exista Q Clnic s-au efectuat peste 8500 de tratamente laser acoperind intreaga gama a terapiilor laser. Prin cele doua aplicatii chirurgicale - lipoaspiratia asistata laser (procedeu de remodelare corporala) precum si EVLA - ablatiile endovenoase pentru tratarea bolii varicoase Q Clinic intregeste gama de terapii laser pe latura chirurgicala.

Servicii

Tratamente de remodelare corporala non-invaziva si reducere circumferentiala cu dispozitivul Velashape

Tratamente de microdermabaraziune si mezoterapie,

Tratamentul ridurilor prin injectari cu acid hialuronic si botox,

epilari definitive cu lumina intens pulsata(IPL),

Tratament de rejuvenare faciala cu eTwo / eMatrix

Tratamentul transpiratiei excesive,

Tratamentul acneei,

Tratamentul laser al vergeturilor,

Tratamentul leziunilor pigmentare si vasculare: cuperoza, rozaceea, talangiectazii faciale, venectazii.

 

Galerie foto