Clinica Privata Vatra Dornei

Dorna Medical

Clinica Privata Vatra Dornei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Vatra Dornei: Dorna Medical.

Societatea SC DORNA MEDICAL SRL are o retea de laboratoare medicale moderne, unde lucreaza medici, biologi, biochimisti, chimisti, asistente medicale, informaticieni cu inalta calificare profesionala si disponibilitate la nou.

Infiintat in anul 1998, in Laboratorele Dorna Medical se pot efectua un numar mare de investigatii: BIOCHIMIE, HEMATOLOGIE, IMUNOLOGIE, PARAZITOLOGIE, MICROBIOLOGIE, IMUNOHEMATOLOGIE, HEMOSTAZA-COAGULARE, CITOLOGIE.

Laboratoarele DORNA MEDICAL sunt acreditate conform ISO 15189/2007 si lucreaza la cele mai inalte standarde de calitate, fiind dotate cu aparatura de ultima generatie, cu sisteme informatice ultraperformante care pot asigura o extraordinara acuratete a rezultatelor.

Laboratoarele lucreaza cu reactivi si consumabile de cea mai buna calitate. Pentru toate analizele efectuate laboratoarele efectueaza controlul intern de calitate zilnic si control extern de calitate de cel putin patru ori pe an cu firme specializate in domeniu: ROEQALM, NOBIS, HEMATROM, TODY, BIO-GROUP MEDICAL SYSTEM.

Servicii

- Endocrinologie

- Diabet ,metabolism si boli de nutritie

- Ecografie si gastroenterologie

- Reumatologie

- Medicina muncii

- Medicina de familie si ecografie

Galerie foto