Clinica Privata Targoviste

Centrul Medical POLIMED

Clinica Privata Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Targoviste: Centrul Medical POLIMED.

   Prezent de peste 17 ani pe piata de servicii medicale, Centrul Medical POLIMED, cel mai mare centru medical privat din judetul Dambovita, va ofera cea mai completa gama de servicii medicale, la un inalt nivel de calitate si profesionalism.
   “Valori si traditii” reprezinta un rezumat al identitatii societatii noastre, de la infiintarea sa, in 1996 si pana astazi. Ele rezuma ansamblul de valori si politici dupa care ne conducem, atat in relatia cu pacientii cat si cu colaboratorii si angajatii.
   Servirea pacientilor - la cel mai ridicat nivel profesional si cu permanenta implicare umana, este obiectivul nostru principal. Relatiile noastre cu acestia vor fi profesionale si totusi prietenoase si vor reflecta standardele etice la cel mai inalt nivel. Vom reusi servindu-i si vom masura succesul nostru prin satisfactia lor.
   Seriozitate si credibilitate - Prin atitudinea etica promovata si prin respectarea angajamentelor si intelegerilor, Centrul Medical Polimed si-a facut o preocupare de onoare din a castiga increderea pacientilor, furnizorilor si angajatilor.
   Innoire si imbunatatire continua - Pentru ca deservirea eficienta si cu profesionalism a pacientilor sa fie o prioritate reala, Centrul Medical Polimed acorda o importanta maxima creativitatii, dezvoltarii cunostintelor si aplicarii acestora, precum si imbunatatirii gestiunii sale interne.
   Soliditatea firmei – Centrul Medical Polimed duce o politica financiara solida si prudenta, care sa ii permita sa infrunte orice provocari, gandind permanent la continuitate.
   "Polimed", o comunitate de persoane – Relatia dintre firma, pe de o parte, si angajatii si colaboratorii sai, pe de alta parte, nu este una exclusiv economica. Se doreste crearea unui cadru in care respectul, increderea, invatarea continua, lucrul in echipa, stilul participativ si responsabilitatea, sa dea forta dezvoltarii profesionale si umane a intregii echipe.
   Eficienta si flexibilitate - Centrul Medical Polimed doreste sa fie o firma zi de zi mai flexibila si mai eficienta, atenta la noile realitati economice si organizationale, capabila de schimbare si adaptare permanenta.

Servicii

- Medicina de familie
- Medicina generala
- Medicina interna
- Medicina muncii
- Obstetrica-ginecologie
- Boli interne
- Cardiologie
- Endocrinologie
- Sexologie
- Gastro-enterologie
- Boli metabolice
- Diabet
- Nutritie
- Ortopedie
- Pediatrie
- Psihiatrie
- Psihologie
- Psihoterapie
- Neurologie
- Geriatrie-gerontologie
- Pneumologie
- Urologie
- Nefrologie
- ORL
- Boli infectioase
- Balneofizioterapie
- Medicina fizica
- Recuperare medicala
- Dermato-venerologie
- Oftalmologie
- Chirurgie cardiovasculara