Clinica Privata Sighetu Marmatiei

Centrul de Diagnostic Santa Vita

Clinica Privata Sighetu Marmatiei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Sighetu Marmatiei: Centrul de Diagnostic Santa Vita.

In Sighetu-Marmatiei, la rascruce de drumuri intre Spitalul Municipal, Centru si Gradina Morii, de 4 ani ne-am facut aparitia ca laborator de analize medicale si cabinete medicale, avind drept scop principal asa cum o arata si numele-diagnosticul precoce si activ al afectiunilor care neglijate ar putea pune in pericol viata. Circuitul clasic:Clinician-Imagistica-Laborator este la baza activitatii noastre. Acest circuit a fost continu optimizat prin achizitionarea de aparatura moderna utilizata in scop diagnostic. Pentru exemplificare as mentiona un aparat de Biochimie complet automatizat de mare capacitate si viteza-pe linie de laborator, iar in domeniul imagistic- un Echograf Doppler cu posibilitatea examinarii in scara gri, Doppler color, Power Doppler si Doppler pulsat.
Colaborarea eficienta cu medicii de familie din zona de est a judetului si cu toti specialistii din Sighetu-Marmatiei ne-a ajutat sa ne eficientizam activitatea zilnica si sa devenim azi un brand in Medicina Maramureseana.

Servicii

- Medicina interna

- Pediatrie

- Ecografie generala

- Laborator de analize medicale

Galerie foto