Clinica Privata Sebes

Clinica Danciu

Clinica Privata Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Sebes: Clinica Danciu.

Este prima unitate de profil din Sebes constituita imediat dupa revolutie. Anii de experienta precum si investitiile permanente efectuate in echipamente de tehnica medicala de inalta calitate au condus la efectuarea unor lucrari stomatologice performante apreciate atat de pacienti din tara cat si in strainatate.

Laboratorul dentar din cadrul clinicii este dotat cu aparatura medicala moderna iar tehnicienii ca opereaza in cadrul unitatii sunt supusi permanent unui proces de perfectionare proprie cat si prin cursuri efectuate in cadrul unitatii noastre sau in strainatate.

Printre specialistii nostri veti intalni medici stomatologi specialisti in ortodontie, chirurgie maxilo-faciala, endodontie si pedodontie, toti acesti oferind un act medical de inalta calitate.

Ceea ce oferim noi acum, oglindit in prezentul site, reprezinta efortul nostru de-a lungul unui sir de ani de practica in care am analizat nevoile noastre de structurare conjugate cu orizontul de asteptare al pacientilor.

Desigur ca erori pot apare, in acest sens dorim sa dezvoltam un sistem eficient de garantie acordata lucrarilor efectuate si sa ne asiguram pacientii ca atentia pe care le-o acordam va fi aceeasi si dupa incheierea tratamentului.

Pacientii vor primi un document post terapeutic cu care se vor prezenta periodic la control.

Totodata, dorim armonizarea agendei de lucru a medicilor cu cea a pacientilor astfel incat sa fie evitati timpii lungi de asteptare cat si operatiunile stomatologice efectuate sub presiunea timpului.

Servicii

● ODONTOLOGIE

● MICA CHIRURGIE ORALA

● ENDODONTIE

● IMPLANTOLOGIE

● PROTETICA DENTARA

● RADIOLOGIE

● COSMETICA DENTARA

● PEDODONTIE (tratamente stomatologice la copii)

● ORTODONTIE

● CHIRURGIE MAXILO-FACIALA

● TRATAMENTE DE REJUVENARE FACIALA

Galerie foto