Clinica Privata Pitesti

Solomed Clinic

Clinica Privata Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Pitesti: Solomed Clinic.

SOLOMED CLINIC a luat fiinta in anul 1997. La inceput au fost un ecograf si un laser terapeutic.

Din 1998 a inceput sa functioneze  laboratorul de analize, astazi foarte perfomant ca dotari si unul dintre cele mai apreciate din Pitesti. Dotarile noastre nu s-au oprit aici. Am achizitionat un laser chirurgical, un laser pentru epilare progresiv  definitiva, am dezvoltat numarul de specialitati medicale (medicina de familie, cardiologie, boli interne, endocrinologie, ORL, dermatologie, boli de nutritie, medicina muncii, etc).

Am infiintat in 2002 un nou punct de lucru, in apropierea Spitalului judetean, in 2007 un alt punct de lucru in orasul Costesti. Din septembrie 2007, in cadrul SOLOMED CLINIC, a luat fiinta un centru de medicina estetica, iar din 2009, un centru pentru kinetoterpie, remodelare si intretinere corporala.

Solomed Clinic e un centru medical cu 11 ani de activitate, echipamente medicale de ultima generatie si personal medical cu pregatire exceptiopnala, ce ofera o intreaga gama de servicii medicale persoanelor individuale si familiilor acestora, precum si angajatilor corporatiilor colaboratoare.

Solomed Clinic si-a dedicat intreaga activitate mentinerii unei calitati foarte ridicate a serviciilor medicale oferite, prin imbunatatirea continua a serviciilor si o permanenta comunicare cu pacientii clinicii, lucru absolut necesar pentru o cat mai buna intelegere a nevoilor acestora.

Solomed Clinic dispune de un sistem informatizat al programarilor si rezultatelor investigatiilor putand asigura astfel arhivarea indelungata a datelor, precum si posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale in format electronic pacientilor, doctorilor sau angajatorilor.