Clinica Privata Moreni

Centrul Medical Biomedica

Clinica Privata Moreni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Moreni: Centrul Medical Biomedica.

Centrul Medical Biomedica este prima clinica privata infiintata in Dambovita, cu o activitate de 18 ani apreciata in fiecare an pe primele locuri din judet pentru consecventa si calitatea serviciilor acordate.

Prin extinderea serviciilor clinice (neurologie, pediatrie, psihiatrie, reumatologie, medicina de familie, dermatologie, ORL) firma isi schimba denumirea in S.C. BIOMEDICA SRL cu sediul in Targoviste si puncte de lucru in mai multe localitati din judet: Moreni, Gaesti, Baleni, Gheboieni.

BIOMEDICA este compania care isi dedica toate resursele pentru a oferi pacientilor sai servicii medicale de inalta calitate, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Scopul nostru este mentinerea si imbunatatirea calitatii vietii fiecarui pacient care ne solicita. In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 18 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia.

Aceasta este misiunea noastra. Oferim ingrijire medicala de baza si de specialitate si incurajam pacientii sa ia parte in mod activ la programele de medicina preventiva. Suntem o companie care pretuieste inovatia si se straduieste sa stabileasca relatii de lunga durata cu clientii sai. Incercam sa ne pastram o pozitie de lider pe piata serviciilor medicale in judetul Dambovita prin stabilirea de noi standarde de calitate pe piata. Ne-am dezvoltat si perfectionat continuu din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical.

Detinem pionieratul in judet prin doua terapii moderne: OXIGEN-OZONOTERAPIE si HIDROCOLONOTERAPIE, prin care bolnavul scapa de durerile cauzate de diverse boli, de insomnie, de celulita, de riduri, de oboseala cronica, de acnee, psoriazis sau alte eczeme, de constipatie si balonare, de kilogramele in plus precum si de scaderea viremiei hepatitice B si C.

 

Galerie foto