Clinica Privata Focsani

Clinica Medicala Privata MATERNA

Clinica Privata Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Focsani: Clinica Medicala Privata MATERNA.

CLINICA MEDICALA „MATERNA" este o unitate medicala privata fondata in anul 1992.

An de an aceasta unitate s-a dezvoltat continuu, astfel ca dupa aproape 20 de ani a devenit un centru medical de referinta al judetului Vrancea, avand in structura un ambulatoriu cu specialitati de baza in Chirurgie, Interne, Obstetrica-Ginecologie, Neurologie, Psihiatrie, Dermato -Venerologie, Medicina de familie, Medicina de urgenta, ORL, Oftalmologie, Medicina Muncii, Pediatrie, Endocrinologie, 3 Laboratoare de analize, Cabinete de imagistica 2D-3D-4D, Explorari functionale (Audiometrie, probe ventilatorii, Endoscopie digestiva superioara si inferioara, Osteodensitometrie, EKG, Termografie etc), si o structura cu paturi de profil Obstetrica-Ginecologie, chirurgie oncoginecologica si laparoscopica.

Unitatea cu paturi aprobata de M.S. are un numar de 16 paturi, din care 12 paturi spitalizare continua si 4 paturi spitalizare de zi, conform Ord.M.S. nr.9311/31.05.2011.

CLINICA MEDICALa „MATERNA" vine in intampinarea dorintelor pacientelor noastre oferind o serie de servicii atat legate de patologia Ginecologica cat si de cea Obstetricala, dar mai ales servicii de asistenta la nastere ,atat pe cale naturala cat si prin operatia cezariana.

Ingrijirile, dar mai ales facilitatile acordate viitoarelor mamici, dorim sa insemne nu doar o nastere de care sa-si aminteasca cu placere, ci o relatie in care sa ne punem toate resursele la dispozitia tinerii familii care s-a angajat la un nou drum in viata.

Galerie foto