Clinica Privata Dej

Centrul Medical San Radex

Clinica Privata Dej reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Dej: Centrul Medical San Radex.

In anul 1991, se deschide primul cabinet privat din Dej, de ecografie, sub denumirea de cabinet medical dr. Pop Radu. in anul 1993, se infiinteaza laboratorul cabinetului medical, fiind primul laborator privat din Dej. Din 1995 se infiinteaza Centrul de sanatate Radex, extinzandu-se numarul de cabinete private de diferite specialitati, functionand sub aceasta denumire pana in 1997. Datorita noii legislatii aparute, Centrul de Sanatate Radex, se transforma in Centrul Medical dr. Pop Radu. incepand din anul 2001, prin modificarile legislative noi aparute se schimba, din nou denumirea in Centrul Medical Sanradex, functionand pana in prezent.
Activitatea centrului este coordonata de Dr. Pop Radu-Valer, avand ca asistent sef pe as. Pop Nadia si asistenti de cabinete: as. Cimpeanu Teodora si as. Cocis Cristian.
in cadrul centrului medical functioneaza 19 specialisti. Activitatile aferente fiind structurate pe departamente.
Cabinetele Medicale din cadrul Centrului Medical Sanradex sunt acreditate pentru calitatea serviciilor prestate cu ISO 9001/2008.
Serviciul de ecografie este dotat cu ecografe 3D/4D, avand si posibilitatea de a face ecotomografii. Ecografia este condusa de catre Dr. Pop Radu, medic specialist.
in cadrul serviciului O.R.L., condus de dr. Takács Tiberiu se efectueaza consultatii de specialitate, audiometrii, punctii sinusale, spalaturi auriculare, etc.
Serviciul de interne condus de dr. Simonetti Liana este dotat cu E.K.G computerizat de ultima generatie.
De asemenea, pot fi consultate urmatoarele servicii medicale, conduse de catre:

Interne dr. Simonetti Liana-medic primar
Urologie: dr. Dinca Florin, dr. Suciu Mihai
Endocrinologie: dr. Bozdoc Mihaela
Psihiatrie: dr. Atanasie Felicia
Ginecologie: dr. Tecusan Onoriu
Balneo-Fizioterapie: dr. Radulovici Cornelia
Dermatologie: dr. Breazu Daniela si dr. Rosca Oana
Neurologie: dr. Dalalau Calin
Cardiologie: dr. Streza Mihaela
Medicina Muncii: dr. Dabala Dana
Chirurgie: dr. Hulpoi Lucian
Stomatologie dr. Diudea Ioan Romulus

Pentru pacientii fideli s-a introdus sistemul de carduri de fidelitate, prin care, acestia beneficiaza de reduceri substantiale pentru consultatii.

LABORATORUL CENTRULUI MEDICAL SANRADEX este coordonat de dr. Rudareanu Natalia, avand sefi de sectoare pe dr. Manu Simona, biolog Szekely Daniela, asistent de laborator Rosca Amalia si asistent de laborator Olah Silviu.
Laboratorul este dotat cu aparatura moderna de ultima ora. Aparatura se inlocuieste o data la 2 ani. Laboratorul este acreditat ISO 15189/2008. in laborator lucreaza 2 medici primari, 1 biolog si 2 asistenti principali. in laborator se pot efectua analize hematologice, imunologice, biochimice, bacteriologice, teste de alergie, examinari de urina, determinari hormonale, markeri tumorali, etc.

Servicii

 • Medicina de familie dr. Pop Radu-Valer -medic specialist, competenta in ecografie
 • Interne dr. Simonetti Liana-medic primar
 • Urologie: dr. Dincă Florin, dr. Suciu Mihai
 • Endocrinologie: dr. Bozdoc Mihaela
 • Psihiatrie: dr. Atanasie Felicia
 • Ginecologie: dr. Tecuşan Onoriu
 • Balneo-Fizioterapie: dr. Radulovici Cornelia
 • Dermatologie: dr. Breazu Daniela şi dr. Roşca Oana
 • Neurologie: dr. Dălălău Călin
 • Cardiologie: dr. Streza Mihaela
 • Medicina Muncii: dr. Dăbală Dana
 • Chirurgie: dr. Hulpoi Lucian
 • Stomatologie dr. Diudea Ioan Romulus

Galerie foto