Clinica Privata Calimanesti

Clinica Privata Calimanesti - Lotus Image

Clinica Privata Calimanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Calimanesti: Clinica Privata Calimanesti - Lotus Image.

Centrul Medical Lotus Life
GASTROENTEROLOGIE cu investigatii Colonoscopie, Gastroscopie si Ecografie
Dr. Carmen Nicolau - medic primar gastroenterolog, inclusiv Telemedicina
0739-674.700

Despre Noi

medic GASTROENTEROLOG calimanestiCentru medical alcatuit din specialitati ale medicinii clasice, inclusiv spital de gastroenterologie, si specialitati complementare si alternative.

La Centrul Medical Lotus life lucreaza in prezent in departamentul gastroenterologie, echipa alcatuita din Dr. Carmen Nicolau si as. Marina Nicoara.

Gastroenterologia de la Lotus life ofera toata gama de servicii: consultatii gastroenterologice si hepatologice - ecografie - gastroscopie - colonoscopie - polipectomie - ligatura sau sclerozare de varice esofagiene - punctie biopsie ecoghidata.

Avand in vedere organizarea Spitalului de gastroenterologie, Lotus life ofera oportunitatea tinerilor gastroenterologi sa isi construiasca cariere stralucitoare alaturi de colectivul existent bazandu-se pe experienta acumulata de peste 10 ani .

servicii Gastroenterologie calimanestiPacientii cu afectiuni gastroenterologice au gasit la Lotus life, pe langa rabdare si compasiune, o gama larga de servicii care permit investigarea rapida, uneori in aceeasi zi, a suferintelor lor.

Intregul colectiv medical din cadrul departamentului de gastroenterologie va asteapta pentru consultatii si investigatii, in cele mai sigure conditii. Pacientii cu afectiuni gastroenterologice pot beneficia in cadrul spitalului de o gama larga de servicii care permit investigarea rapida, chiar si in aceeasi zi. In plus, pe baza relatiei contractuale pe care o avem cu CAS, pacientii se pot bucura de consultatii si investigatii de specialitate care pot fi efectuate gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist.

Odata evaluat prin examenul clinic, pacientului i se intocmeste un plan de investigatii, explicandu-i-se de ce sunt necesare fiecare. Informatiile ecografice, endoscopice si cele de laborator, obtinute in aceeasi zi, sunt sintetizate intr-un diagnostic bazat pe evidente (Evidence Based Medicine) si sta la baza elaborarii planului terapeutic.

Particularitatea centrului Lotus life consta in abordarea holistica medicamentoasa si complementara a tratamentului. Fiecare pacient beneficiaza de o consiliere homeopata gratuita!

Controlul eficacitatii tratamentului este o etapa foarte importanta atat pentru pacient cat si pentru medic. De aceea controlul este gratuit si se poate efectua si telefonic prin programare prealabila.

Servicii

  • Consultatie gastroenterologie
  • Ecografie abdominala
  • Endoscopie digestiva superioara
  • Endoscopie digestiva inferioara
  • Gastroscopie
  • Colonoscopie

Galerie foto