Clinica Privata Bistrita

Clinica Oftalmologica Bistrita - OFTALMOMED

Clinica Privata Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Bistrita: Clinica Oftalmologica Bistrita - OFTALMOMED.

clinica oftalmologica bistrita

CLINICA OFTALMOLOGICA OftalmoMED
Str. Cerbului nr.36
0263.233.611 / 0747 257.136 

OftalmoMED OPTICA
Bld. Independentei nr. 17
0263.708.835 / 0745 423.822

Despre Noi

Un personal inalt calificat, cu experienta, va sta la dispozitie pentru consultatii oftalmologice complete si servicii de optica medicala, utilizand aparatura si materiale performante. Scopul activitatii cabinetului nostru este de a face disponibile rezultatele optime ale identificarii precoce a problemelor oculare si tratamentului oftalmologic cu ajutorul experientei, pregatirii profesionale si aparaturii performante. Efectuam operatii pentru cataracta, glaucom, pterigion si alte afectiuni conjunctivale, strabism, afectiuni ale pleapelor.

clinica oftalmologica bistrita

Punem mereu pe primul plan sanatatea pacientilor nostri si vederea acestora. Tocmai de aceea, acordam o atentie deosebita comunicarii cu pacientul, pentru ca ne dorim sa stim care sunt problemele pe care acesta le are. Ne face placere sa oferim informatii si detalii legate de fiecare procedura pe care o realizam si raspundem cu drag la toate intrebarile venite din partea pacientilor nostri. 
oftalmolog bistrita

La clinica OftalmoMED puteti beneficia de o gama larga de servicii oftalmologice:

  • consultatii oftalmologice
  • investigatii oftalmologice
  • operatii oftalmologice
  • laserul in oftalmologie

Printre serviciile noastre se numara si operatiile oftalmologice. Va amimtim ca operam: cataracta, glaucom, strabism, pterigion, xantelasma, chiste sau tumori conjunctivale sau palpebrale, leziunile oculare posttraumatice etc.

Utilizam echipamente de ultima generatie, fie ca aveti nevoie de o ecografie oculara, pahimetrie, masuratori pentru cristalin sau camp vizual computerizat. Pentru a obtine intotdeauna cele mai bune rezultate, indiferent de afectiune sau investigatie.

clinica oftalmologica bistrita

Consultatia cuprinde un set complet de investigatii: refractometrie, consultatie optometrica, tensiune intraoculara, biomicroscopie de pol anterior si pol posterior.
Dupa caz, mai pot fi necesare: gonioscopia,examinarea campului vizual, tomografia in coerenta optica, ecografia sau biometria oculara. In functie de diagnostic, pacientul va fi orientat catre un tratament specific, catre optica medicala (pentru fabricarea ochelarilor sau comandarea lentilelor de contact) sau catre operatie. Toate aceste investigatii si tratamente (inclusiv operatia) sunt nedureroase, foarte eficiente si nu necesita nici o pregatire speciala din partea pacientului.

Consultatia de baza – presupune determinarea acuitatii vizuale cu si fara corectie optica, evaluarea presiunii intraoculare, examinarea fundului de ochi, prescriptii ochelari, prescriptii lentile de contact, estetice si terapeutice. Prescriptia ochelarilor - este ansamblul operatiunilor ce conduc la stabilirea retetei pentru ochelarii de vedere sau lentilele de contact oftalmice in vederea corectarii viciilor de refractie sferice: miopie, hipermetropie sau asferice: astigmatism.

oftalmologie bistrita

operatii cataracta bistritaEmetropia este cazul in care razele de lumina receptate de ochi converg (se unesc) intr-un singur punct situat pe retina si este caracteristica ochiului fara viciu de refractie, cu vedere normala.

Miopia este viciul de refractie in care razele de lumina converg intr-un punct in fata retinei, consta in dificultatea de a distinge obiectele aflate la distanta si se noteaza cu semnul “-” (minus). Miopia este una dintre cele mai frecvente cauze ce afecteaza vederea clara. Din pacate aceasta afectiune nu poate fi prevenita, insa poate fi corectata prin purtarea de ochelari de vedere sau lentile de contact si tratata prin interventii chirurgicale cu laser sau implant de cristalin artificial.

Hipermetropia este situatia in care razele de lumina converg intr-un punct aflat in spatele retinei, se manifesta prin dificultatea distingerii obiectelor aflate aproape si se noteaza cu semnul “+”. La corectia acestui tip de defect se folosesc lentile convergente. Desi defectele cristalinului ce sunt raspunzatoare pentru acest viciu de refractie sunt prezente inca de la nastere, hipermetropia se manifesta treptat, o data cu inaintarea in varsta, cand ochiul pierde din capacitatea de acomodare, deci din capacitatea de corectie.

Dorim sa va anuntam ca am luat toate masurile de prevenire a raspandirii Covid-19, pentru ca punem pe primul loc siguranta dumneavoastra si a intregului personal al clinicii OftalmoMED.

Veti putea gasi in clinica noastra dezinfectant in dozator cu senzor (fara contact), vom steriliza aerul, mobilierul, instrumentele si toate aparatele folosite prin utilizarea UV dupa fiecare pacient folosind alternativ 2 cabinete de consultatii.

Va rugam si pe dumneavoastra sa respectati toate masurile deja cunoscute, atat pentru propria sanatate, cat si a celor din jur!

Servicii medicale

  • Consultatii Oftalmologice
  • Investigatii Oftalmologice
  • Tratamente Laser: iridotomie laser yag, capsulotomie laser yag
  • Operatii Oftalmologice
  • Optica Medicala: rame ochelari, lentile ochelari, ochelari de soare

Program
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00