Clinica Privata Bacau

Clinica Medical Service

Clinica Privata Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Bacau: Clinica Medical Service.

In anul 1992 a luat fiinta la Bacau prima clinica privata cu profil chirurgical si conditii de spitalizare din Romania - Clinica Medical Service.

Principala noastra activitate este chirurgia estetica dar pe langa aceasta va puteti adresa cu toata increderea pentru specialitati precum: Ginecologie (inclusiv nasteri), O.R.L., Dermatologie, Chirurgie Generala si Pediatrica

Structura initiala a cuprins o sala de operatie, 3 rezerve pentru pacienti si doua cabinete de consultatii urmand ca in anul 1999 clinica sa se extinda semnificativ ajungand la un total de 15 paturi, 2 sali de operatii, o sala de nasteri si o policlinica pentru consultatii.

In anul 2002 doctorul Constantin Stan a deschis la Bucuresti o a doua clinica, Villa Bella, raspunzand astfel dorintei pacientilor de a avea un contact mai usor cu serviciile noastre.

Experienta de peste 10 ani a doctorului Constantin Stan in domeniul chirurgiei estetice a fost reflectata in presa prin numeroase articole care au subliniat cele mai importante si deosebite momente ale activitatii noastre precum si impactul pe care l-a avut asupra pacientilor vizita la clinica noastra.

Galerie foto