Clinica Privata Aiud

Lakatos Dental

Clinica Privata Aiud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Clinica Privata Aiud: Lakatos Dental.

Lakatos Dental s-a nascut din dorinta de a promova un nou model de asistenta medicala dentara bazata pe o comunicare perfecta intre pacient si specialist. Ne pasa de pacientii nostri, asa ca este important ca acestia sa fie foarte bine informati referitor la sanatatea lor. Numai asa putem castiga o relatie reciproc avantajoasa si constructiva.

Dorim sa fim mereu aproape de cerintele si nevoile pacientului asigurandu-i tratamentul optim intr-un cadru confortabil, modern si 100% sigur.

Pentru ca suntem preocupati in special de calitatea serviciilor oferite, va oferim tratamente complexe si o gama larga de servicii stomatologice, intr-un mediu sigur si placut prin mentinerea si informarea constanta a pacientului asupra procedurilor si tratamentelor ce urmeaza a fi implementate. Executam cele mai complexe lucrari din domeniul implantologiei.

La Lakatos Dental se practica o medicina de inalta calitate, de aceea medicul chirurg, specializat in implantologie si chirurgie orala, dr. Lakatos Raul va ofera servicii la cele mai inalte standarde, implanturi dentare premium si raspunsurile de care aveti nevoie. Nu faceti compromisuri cand este vorba de sanatatea dumneavoastra, apelati cu incredere la noi!

Galerie foto